AK Parti Afşin Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Fatih Güven,Afşin Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nıi ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu.
11 Ocak Cumartesi günü yapılan Afşin Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın genel kurulunda başkan seçilen Hakan Topaktaş’ı, AK Parti Afşin Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Fatih Güven, hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Yapılan ziyarette konuşma yapan Mehmet Fatih Güven, “11 Ocak Cumartesi günü Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın seçimleri yapıldı. Yapılan bu seçimlerde Hakan Topaktaş, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı’na seçildi. Günümüzde sivil toplum örgütü temsilcilerin önemi tartışılmaz. Hakan arkadaşımıza yeni görevlerinde başarılar diliyorum. İnşallah Afşin’imizi çok güzel günler bekliyor. Çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz. Bu vesileyle değerli Afşinli hemşerilerime saygı ve hürmetlerimi sunuyorum.” dedi.
Afşin Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hakan Topaktaş da AK Parti Afşin Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Fatih Güven’e yapılan ziyaretten dolayı teşekkür etti.
Editör: Haber Merkezi