Bazı internet sitelerinde operasyona yönelik yapılan yorumlarda ise TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç’in de adının geçmesi üzerine bir açıklama yaptı.

Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından geçtiğimiz hafta yapılan operasyon sonrası çok sayı gözaltı olmuştu.

Operasyonla ilgili olarak sosyal medyada, başta Onikişubat Belediyesi olmak üzere siyasilere yönelik ortaya iddialarda atıldı.

Onikişubat Belediyesi yaptığı açıklamayla bu iddiaları yalanladı.

 İşte o açıklama;

“Bu kardeşinizin medyası, oraya buraya harcayacağı haram parası ve hiçbir illegal bağlantısı yoktur. Allah’a ve halka dayanarak yaşar ve siyaset yapar. İlimizde son yapılan yolsuzluk operasyonuyla ilgili olarak aşağıdaki resimde görüldüğü gibi adım karıştırılmak istenmiştir. Buradan açıklıkla ilan ediyorum; bu olayı medyadan öğrendim. Olaydan önce veya sonra yazıda bahsedilen eski belediye başkanı Fatih Mehmet Erkoç’la ve adli, idari hiçbir yetkili ile görüşmem olmadı. Olayla uzaktan yakından hiçbir ilgim yoktur. Aksini ispat ederlerle milletvekilliği görevimden istifa ederim. Bu vesile ile yetkili, ilgili ve sorumlulara çağrı yapıyorum. ‘Bu olay nedir?’ ‘İlgilileri kimlerdir?’ Kahramanmaraşlı hemşerilerime bunu anlatma borcumuz vardır. Hodri meydan; hep söylediğim gibi tekrar ediyorum. ‘Partilisine, yol arkadaşına belden aşağı vuranlar şerefsizdir, böyle bir şerefsizliği bilip de söylemeyen daha da şerefsizdir’

Editör: Haber Merkezi