Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven ve AK Parti İlçe Başkanı, Rabia Parkı'nda yapılan çalışmaları yerinde inceledi.
Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven ve AK Parti İlçe Başkanı, Rabia Parkı'na Spor Toto Genel Müdürlüğü tarafından yapımına başlanan spor komplekslerinin yapımını yerinde incelediler.
Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, "Afşinli Hemşerimiz Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Sefer Turan'ın girişimleriyle, Rabia Parkına, tenis kortu, voleybol sahası mini futbol sahası , basketbol sahası, yürüyüş yollarının bulunduğu bir spor kompleksi, Spor Toto Genel Müdürlüğü tarafından yapılıyor" dedi.
Başkan Güven, "Afşinli Hemşerimiz Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Sefer Turan Bey'in girişimleriyle Rabia Parkına yapılacak olan yaşam merkezinin bir bölümünü Spor Toto Genel Müdürlüğü tarafından yapılmasını sağladı. Rabia Parkı için Spor Toto Genel Müdürlüğüyle protokol anlaşmamızı imzaladık ve spor komplekslerimizin yapımına başlandı. İnşallah bahar aylarında bitirerek burayı halkımızın hizmetine sunacağız.  Rabia Parkımızın içersinde, tenis kortu, voleybol sahası mini futbol sahası , basketbol sahası, yürüyüş yollarının bulunduğu bir kompleksten oluşacak. Bu hizmetler için 500 bin artı KDV olarak protokol anlaşması imzaladık. Afşin Belediyesi olarak ihalesini yaptık ve yapımına başlandı. Bu hizmetlerin ilçemize kazandırılmasına vesile olan Hemşerimiz Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Sefer Turan Bey'e çok teşekkür ediyorum. Ayrıca Rabia Parkı içine büyük bir göleti, Afşin Belediyesi olarak kendi imkanlarımızla yapacağız. "dedi.
AK Parti Afşin İlçe Başkanı Av. Şeref Kırbıyık, "Bu güzel hizmeti ilçemize kazandıran herkese teşekkür ediyorum. İnşallah spor kompleksleri tamamlandığında halkımıza en güzel şekilde hizmet edecek. " şeklinde konuştu.
Editör: Haber Merkezi