Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, AK Parti Afşin İlçe Başkanı Fevzi Kaynak, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Afşin Milli Eğitim Müdürü Mahir Turan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.
Afşin Milli Eğitim Müdürlüğü’nü sürdüren Yasin Fırat’ın Kahramanmaraş, eğitim uzmanı olarak atanması ardından Afşin Milli Eğitim Müdürlüğü’ne Mahir Turan getirilmişti. Görevine başlayan Mahir Turan’ı Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, AK Parti Afşin İlçe Başkanı Fevzi Kaynak ve yönetim kurulu üyeleri ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.
Mahir Turan’ın önemli işler yapacağını kaydeden Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, “Afşin İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mustafa Mahir Turan’a hayırlı olsun ziyaretine geldik. Bundan sonraki süreçte müdürümüze görevinde başılar diliyoruz. Bu görevi layıkıyla yapacağına inanıyoruz, eğitim konusunda Afşin’i önemli yerlere taşıyacağına inanıyoruz.” dedi.
AK Parti Afşin İlçe Teşkilatı olarak Milli Eğitim Müdürü Mahir Turan’ın her zaman yanında olacaklarını kaydeden AK Parti Afşin İlçe Başkanı Fevzi Kaynak, “AK Parti İlçe teşkilatı olarak, Afşin İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mustafa Mahir Turan’ı makamında ziyaret ettik. Kendilerine bu görevde başarılar diliyoruz. Afşin’in eğitim hizmetlerini daha üst seviyelere taşımak için çalışacağını ve eksikleri tamamlamak için çalışacağını biliyoruz. Bizler AK Parti İlçe teşkilatı olarak her zaman yanında olacağız ve destekleyeceğiz. Kendisine tekrardan yeni görevinde başarılar diliyoruz.” diye konuştu.
Afşin İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahir Turan ise, “AK Parti İlçe Başkanımız Fevzi Kaynak ve Belediye Başkanımız Mehmet Fatih Güven’e bu nazik ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Şuanda bazı okullarımızın bina arsa sorunları var. Bu konularda inşallah kendilerinden destek bekliyoruz sorunların çözümü aşamasında. Sayın başkanlarımızla uyum içerisinden çalışarak Afşin’in eğitim hizmetlerini en üst seviyeye taşıyacağız.” dedi.
 
Editör: Haber Merkezi