AK Parti Afşin Belediye Başkan Adayı Mehmet Fatih Güven, seçim çalışmaları kapsamında Sevin Grubu Köylerini ziyaret etti.
 
30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde AK Parti’den Afşin Belediye Başkan Adayı olan Fatih Güven, seçim çalışmaları kapsamında Sevin Grubu Köylerini ziyaret ederek yerel seçimlerde destek istedi.
Yapılan ziyaretlerde konuşma yapan AK Parti Afşin Belediye Başkan Adayı Mehmet Fatih Güven, AK Parti’nin 12 yılda yapmış olduğu yatırımları anlattı. Güven, “Bizim menfaatimizle, ülke menfaatlerimiz aynı. Ülke kaybetsin, biz kazanalım demiyoruz. Biz hem ülkemiz hem de biz kazanalım diyoruz. Eğer biz kazanırsak, ülke kazanacak, ülkemiz kazanırsa da Afşin kazanacak. Ülkemizde garip gurabasına, fakirine, dul kalmışına, yaşlısına, şehidine, gazisine Allah’a hamd olsun ki bizim hükümetimiz baktı sahip çıktı. Bizden önce bu hizmetler yapılmıyordu. Çünkü ülkemiz borç batağındaydı. Ama 12 yıl önce halkımız AK Partiyle beraber bu ülkenin elinden tuttu ve ayağa kaldırdı. AK Parti ülkemizin başına geldi, faizi minimuma düşürdü, halkımızın parasını çaldırmadı ve şimdi bu paraları ülkemiz vatandaşlarına harcıyor. Şimdi bunu kabullenemeyenler olmadık oyunlarla ülkenin eski haline dönmesini istiyorlar. Ama Allah’ın izniyle 30 Mart’ta halkımız buna izin vermeyecek. Siz, gönül insanı ne demek, tuz, ekmek, aş ne demek Afşin’in, Kahramanmaraş’ın ve Türkiye’nin geleceği ne demek biliyorsunuz. Biz 12 yıldır ülke olarak başımızı dik tutuyoruz ama bunu istemeyenler ve kabullenemeyenler dik durmamıza engel olmaya çalışıyorlar. Bizim arkamızda halk olduğu sürece bizim başımızı kimse yere eğdiremeyecek.” dedi.
Sevin Göleti’nin önemine değinen AK Parti Afşin Belediye Başkan Adayı Mehmet Fatih Güven, “İnşallah Afşin’e çok büyük hizmetleri getireceğiz. Sizlerle birlikte el ele, kol kola Sevin köylerimize büyük hizmetler yapacağız. Binboğa Gölet’imizin yer teslimi yapıldı. Bu proje Afşin’imizi de çok ilgilendiriyor. İnşallah Sevin grubu köylerimiz bölgemizin sebze ve meyve deposu olacak. Biz sebze ve meyvelerimizi ürettik, iş burada bitmiyor. Biz onun pazarlamasının hazırlığını da yapıyoruz. Bu konuda Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Fatih Erkoç’la görüşmelerimizi yaptık. Afşin’imize sebze-meyve Halini büyükşehir belediyemizle birlikte yapacağız ve yaptığımız üretimi Türkiye’nin her yerine pazarlayabileceğiz. İnşallah her köyümüze, köylerimizin bütün ihtiyaçlarını karşılayabilecek sosyal tesislerimizi yapacağız.  30 Mart yerel seçimlerine çok az bir zaman kaldı. Bu seçim bizim için çok önemli, bu seçim ülkemizin var olma mücadelesi. Ülkemizde demokrasi mi hâkim olacak, hizmetler artarak devam mı edecek yoksa bu millet için kendisini heba eden insanlara git mi diyeceğiz bu bunu seçimi olacak.” diye konuştu.
 
 
Editör: Haber Merkezi