AK Parti Afşin Belediye Başkan Adayı Güven, Dağlıca, Tanır Kasabaları ile Armutalan, Sögütderesi, Topaktaş, Dokuztay ve Sergen Mezrasında vatandaşlarla bir araya geldi.
AK Parti’den Afşin Belediye Başkan Adayı Mehmet Fatih Güven ve AK Parti Afşin İlçe Başkanı Fevzi Kaynak Dağlıca, Tanır Kasabaları ile Armutalan, Sögütderesi, Topaktaş, Dokuztay ve Sergen Mezrasında vatandaşlarla bir araya geldi.
30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler öncesi çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Afşin’de sivil toplum örgütlerini, esnafımızı gezdikten sonra beldelerimize de giderek bilgi alış verişinde bulunuyoruz. Dağlıca, Tanır Kasabaları ile Armutalan, Sögütderesi, Topaktaş, Dokuztay ve Sergen Mezrasında vatandaşımızla bir araya geldik. Vatandaşlarımıza 30 Mart sonrası yürürlüğe girecek olan büyük şehir yasasıyla belde ve köylerimize hizmetin nasıl verileceği ve büyük şehrin avantajlarını anlattık. Vatandaşımızın büyük şehir sonrasındaki hizmet bütünlüğünün sağlanması konusundaki endişelerini giderdik.” dedi.






Editör: Haber Merkezi