30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde AK Parti’den Afşin Belediye Başkan Adayı olan Mehmet Fatih Güven, seçim çalışmalarını aralıksız devam ettiriyor. Güven, bu kapsamda Pazar esnafını ziyaret ederek görüş alış verişinde bulundu.
Ziyaret sonrası değerlendirmelerde bulunan AK Parti Afşin Belediye Başkan Adayı Mehmet Fatih Güven, Afşin’in halkının rahatça alış veriş yapacağı kapalı semt pazarının yapılacağını kaydetti.
Güven, “Afşin’deki Pazar yerinin hali malum, bunu üzülerek izliyoruz. İnşallah biz kapalı semt pazarını faaliyete geçireceğiz, ihtiyaç durumuna göre değerlendireceğiz bunu, bir veya iki olabilir. Bu Pazar yerleri halkımıza hizmet etmeye başlayana kadar mevcut Pazar yerini elden geçirerek kullanılabilir hale getirmek zorundayız. Halkımızın rahatça gelip alışverişlerini yapabilmesini sağlamak zorundayız. Sağlıklı ürünlerin satıldığı, hem Pazar esnafımızın hem de halkımızın gönül rahatlığıyla alışveriş yapabileceği bir yer haline getirmek zorundayız, yeni Pazar yerimizi oluşturulana kadar. Pazarcı esnaflarımızla, arkadaşlarımızla konuşacağız, pazarımızın daha güzel işlemesini sağlamak için, halkımızın rahat alışveriş yapması için gerekli şartları sağlayacağız. Hijyenik ve yeni bir mekanın yanı sıra biz bunu pazarcı arkadaşlarımızla birlikte hareket ederek, belli bir disiplin ve güzelliğin oluşmasını sağlayacağız. Biz yapamayacağımız hiç bir şey için halkımıza söz vermiyoruz. Yaptıklarımızı ve ilçemiz için, beldelerimiz için ve köylerimiz için yapabileceklerimizi konuşuyoruz. İnsanlarımızın destekleriyle inşallah, daha güzel yarınlar ve daha güzel Afşin bizim olacak.” diye konuştu.
Editör: Haber Merkezi