AK Parti Afşin Belediye Başkan Adayı Mehmet Fatih Güven, seçim çalışmaları kapsamında Beyceğiz, Pınarbaşı, ve Gaziosmanpaşa Mahallelerini ziyaret etti.
 
AK Parti Afşin Belediye Başkan Adayı Mehmet Fatih Güven, AK Parti Afşin İlçe Başkanı Fevzi Kaynak, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ayşe Kılıç, AK Parti Afşin Belediye Meclis Üyesi Adayları, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Beyceğiz, Pınarbaşı, ve Gaziosmanpaşa Mahallelerini ziyaret ederek vatandaşla bir araya geldi.
Yapılan ziyaret sonrası değerlendirmelerde bulunan AK Parti Afşin Belediye Başkan Adayı Mehmet Fatih Güven, “30 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler çalışmaları kapsamında köylerimizi, beldelerimizi, esnafımızı, sivil toplum örgütü temsilcilerimizi, resmi daire gezileri ardından mahallelerimizi ziyaret etmeye devam ediyoruz. Bu kapsamda Beyceğiz, Pınarbaşı, ve Gaziosmanpaşa Mahallelerini ziyaret ederek vatandaşla bir araya geldik. Vatandaşlarımızın sorunlarını kendi ağızlarından dinledik. Mahallelerimize yapacağımız projelerimizi anlattık. İnşallah ilçemizi güzel günler bekliyor” dedi.
 
 
 
Editör: Haber Merkezi