AK Parti Afşin Belediye Başkan Adayı Mehmet Fatih Güven, Eğitim- Bir- Sen Afşin Temsilciliği üyeleriyle istişare toplantısı düzenledi.
EÜAŞ Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen yemeğe AK Parti Grup Başkanvekili ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal, Afşin Belediye Başkanı Fazlı Aydoğan, AK Parti Afşin İlçe Başkanı Fevzi Kaynak, AK Parti Afşin Belediye Başkan Adayı Mehmet Fatih Güven ile çok sayıda sendika üyesi katıldı.
Programda konuşma yapan AK Parti Afşin Belediye Başkan Adayı Mehmet Fatih Güven, yerel yönetimlerde sivil toplum örgütlerinin önemine değindi. Güven, “Şuanda kendimi aile içinde hissediyorum, Eğitim- Bir- Sen bizim ailemiz. Bir belediyeci olarak sivil toplum örgütlerinin sıkıntılarını biliyorum. Tedirgin insanların sesi olma adına, sizlerin varlığı ve mücadeleleriniz çok önemli. Özellikle yerel hizmetlerde yapılması veya ilerlemesinde sivil toplum örgütlerinin önemi çok fazla. Belli bir kesimin değil de tüm insanların sesi olmaya çalışıyorsunuz. Bu anlamda birlik ve beraberliğinizin dağılmamasını diliyorum. Bu kutlu mücadelenizde Allah yardımcınız olsun.” dedi.
Güven konuşmasını şöyle sürdürdü:
“Önümüzde yerel seçimler var ve bu kapsamda okullarımızı ziyaret ediyoruz. Ziyaretlerimiz esnasında en rahat ettiğim yer okullar. Çünkü okullarımızda, çevreci belediyeciliği, katılımcı belediyeciliği çok rahat anlatabiliyorum. Ben anlattıkça insanların yüz ifadelerindeki değişiklikleri hissedebiliyorum. Hizmet yolunda yakaladığım ifade bizi daha çok motive ediyor. Bu anlamda sivil toplum örgütlerimize destekler olacağız ve desteklerinizi alacağız.”
AK Parti Grup Başkanvekili ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal ve Afşin Belediye Başkan Yardımcısı Nusret Karataş da birer konuşma yaptı.
Program soru-cevap şeklinde son buldu.
 
Editör: Haber Merkezi