AK Parti Afşin Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Fatih, Tatlar Kasabası, Küçüktarlar Çomudüz, Kaşanlı ve Büğet Köylerinde vatandaşla bir araya geldi.
30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde AK Parti’den Afşin Belediye Başkan Aday Adayı olan Mehmet Fatih Güven çalışmalarını hızlı bir şekilde devam ediyor. Güven, bu kapsamda Afşin Tatlar Kasabası, Küçüktarlar Çomudüz, Kaşanlı ve Büğet Köylerinde vatandaşla bir araya gelerek büyük şehir yasasını anlattı.
Yapılan geziler hakkında bilgi veren AK Parti Afşin Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Fatih Güven, “30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler öncesi çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Afşin’de sivil toplum örgütlerini, esnafımızı gezdikten sonra beldelerimize de giderek bilgi alış verişinde bulunuyoruz. Bu kapsamda Tatlar Kasabası, Küçüktarlar Çomudüz, Kaşanlı ve Büğet Köylerinde vatandaşlarımızla bir araya geldik. Bizlerde vatandaşlarımıza 30 Mart sonrası yürürlüğe girecek olan büyük şehir yasasıyla belde ve köylerimize hizmetin nasıl verileceği ve büyük şehrin avantajlarını anlattık. Vatandaşımızın büyük şehir sonrasındaki hizmet bütünlüğünün sağlanması konusundaki endişelerini giderdik. ”dedi.
 
Editör: Haber Merkezi