AK Parti Afşin Belediye Başkan Adayı Mehmet Fatih Güven, Altunelma Kasabası’nda vatandaşlarla bir araya geldi.
 
AK Parti Afşin Belediye Başkan Adayı Mehmet Fatih Güven, seçim çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdürüyor. Güven, Altunelma Kasabası’nda seçim bürosunu ziyaret ederek vatandaşlardan destek istedi.
Güven, “Seçim çalışmalarımız kapsamında her yere, her kese ulaşmaya çalışıyoruz. Herkese belediyecilik vizyonunu anlatalım ve Afşin’in geleceğini nasıl planlayacağımızı konuşmak istiyoruz. Şehir canlı bir organizma gibidir ve sürekli olarak ihtiyaçlarının karşılanması gerekiyor. Afşin’deki temel problem belediye hizmetlerinde sürekliliğinin sağlanamamasıdır. Afşin’in alt yapısı 1986 yılında tamamlandı ve bu tarihten bugüne kadar bu alt yapını üzerine yeni bir şey eklenmedi. Bakım onarım dahi yeterince yapılmadı. Belediyecilikte bir yıl boşluk bıraktığınız zaman bu size 5 yıla maal oluyor. Bunu önlemek için bu hizmetleri aksatmamak gerekir ve bunun sürekli olarak takip edilmesi gerekmektedir.” dedi.
“Biz belediyeciliği geleceğin planlanması olarak görüyoruz”
“Biz belediyeciliği geleceğin planlanması olarak görüyoruz” diyen AK Parti Afşin Belediye Başkan Adayı Mehmet Fatih Güven, “Biz belediyeciliği geleceğin planlanması olarak görüyoruz. AK Partili Belediyelerin 2023 vizyonunda sosyal belediyeciliği başarılı olarak görülüyor. Temel Belediyecilik hizmetleri zaten bir belediyenin yapması gereken işler. Yol, kanalizasyon, su, yaya yürüyüş yolları zaten bir belediyenin yapması gerekenler. Bunlar Belediyemizin temel görevleridir. Temel hizmetler konusunda belediyemize kaynak verilecek ve hizmetleri halkımıza sunacağız. İyi belediyecilik yaptım diyebilmemiz için bunların dışında, sosyal alanda neler yaptın? Kültürel alanda neler yaptın? Katılımcılık anlamında neler yaptınız? Çevre olarak neler yaptınız? 2023 vizyonunda temel belediyecilik hizmetlerinde bunları istiyor. Bizim vizyonumuzda zaten bu olacak ve bu eksiklikleri karşılamak için çalışacağız.” diye konuştu.
Editör: Haber Merkezi