AK Parti Afşin Belediye Başkan Adayı Mehmet Fatih Güven, Afşin’e bağlı Alimpınar Köyü’nde vatandaşlarla bir araya gelerek destek istedi.
Alimpınar Köyü’nde düzenlenen programa AK Parti Afşin İlçe Başkanı Fevzi Kaynak, Afşin Belediye Başkan Adayı Mehmet Fatih Güven, AK Parti İl Genel Meclis Üyeleri Ömer Kösebalaban, Ahmet Canpolat, Yemliha Böke, Hulisi Ataç ile vatandaş katıldı.
Programın açılış konuşmasını yapan AK Parti Afşin İlçe Başkanı Fevzi Kaynak, “Ben bu köyde doğdum, bu köyde büyüdüm, sizlerin yüzünü hiçbir zaman kara çıkartmadım. Bugünde Türkiye’nin büyük lideri Recep Tayip Erdoğan’ın Partisinde AK Parti Afşin İlçe Başkanı olarak sizleri şanla ve şerefle temsil etmeye büyük bir gayret gösteriyorum. Biliyorsunuz AK Parti hizmet partisi, sizlere beylik, krallık değil hizmetkar olan bir parti. Bu doğrultuda bizlerde sizlere hizmetkar olmak için hizmet etmek için elimizden geleni yapmaya çalıştık. Bu hizmetlerin daha da artması için büyükşehir yasası çıktı. Büyükşehir yasasının en büyük amacı köylerimize ve kasabalarımız için Afşin’in mahallelerine ne hizmet geliyorsa onlara da götürülerek hizmet akışının sağlanmasıdır.” dedi.
Daha sonra konuşma yapan AK Parti Afşin Belediye Başkan Adayı Mehmet Fatih Güven, “AK Partinin 12 yılda ülkemizde neler değiştirdiğini ve hangi hizmetleri getirdiğini biliyor. AK Parti halka rağmen yönetim anlayışını elinin tersiyle bir tarafa itip halkla birlikte ve halkla beraber halkın isteklerine yabancı kalmadan bir yönetim şeklini bu ülkeye getirdi. Bu hizmetlerin daha da artması ve her yere ulaşması için büyükşehir yasası çıkarıldı. Şehirlerle, köyler arasındaki hizmet farkını eşitlemek için ve şehirde ne varsa beldelerimizde, köylerimizde olması için büyükşehir yasası çıktı. Ben bölgemize yabancı bir insan değilim, sorunlarımızı çok iyi biliyorum ve bu sorunların giderilmesi noktasında elimden geleni yapacağım. Alimpınar köyümüzün yolları yapılmış fakat bazı düzenlemeler gerekiyor. Alimpınar Köyünün güzelliklerinden bir tanesi olan Kayapınar’ı tekrar canlandırmamız gerekiyor. Kayapınar’ı, vatandaşlarımız için gelire ve kazanca dönüştürmemiz lazım. Bununla alakalı AK Parti İlçe Başkanımızla Fevzi Bey’le görüştük inşallah o bölgeye bir mesire alanı yapmak için gereken çalışmaları yapacağız. 30 Mart yerel seçimleri için belediye seçimleri olarak görülmemesi lazım. Bu neyin seçimleri olacak biliyor musunuz? 12 yıldır devam eden halkla birlikte süren yönetim, halkın taleplerine duyarsız kalmayan yönetim anlayışı devam mı edecek yoksa tamam mı diyeceğiz bu bunun seçimidir. Ortada bir şey yokken ülkemizin başı yere eğdirmeye çalışılıyor. Bu tüm dünyaya karşı ülkemizin dik durmasının seçimidir.” diye konuştu.
 
 
Editör: Haber Merkezi