İlk olarak Afşin Ticaret Odası Başkanı Bekir Sıtkı Can, Ensaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hakan Topaktaş’ı ziyaret eden Güngör, daha sonra Atatürk Caddesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Güngör, ziyaretlerinde esnaf ve vatandaşlara Afşin Belediyesi tarafından üretilen maskelerden dağıttı.

Esnaf ziyaretini tamamlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Güngör ve Afşin Belediye Başkanı Güven, Tanır Mahallesi’nde yapımına devam eden Hayati Vasfi Taşyürek Parkı ve mesire alanında inceleme yaptı.

Güngör, mesire alanında iyileştirme yaparak, halkın kullanımının sağlanacağını belirtti.

Afşin Belediyesi ile koordineli bir şekilde hareket edildiğini belirten Güngör, dayanışma içinde yapılan çalışmalar ile Afşin’in ihtiyaçlarının giderilmeye başlandığını ve saha değerlendirmelerinin önemine vurgu yaparak, gezerek, görerek yapılan değerlendirmelerin daha sağlıklı ve sonuca hızlı giden çalışmaları da beraberinde getirdiğini söyledi.

Tanır mesire alanının bölgenin sosyal alanı olacağını ifade eden Başkan Güngör, “ Tanır’ımızın Hurman Çayı’nın yanından geçtiği çok güzel bir mesire alanı var. Buradaki civar mahalleler ve ilçeler bu mesire alanını kullanıyor. Mesire alanımızda iyileştirmeler yapacağız. Yoluna parke döşememiz gerekiyor. Afşin Belediyemiz ile birlikte burayı yeniden ayağa kaldıracağız. Peyzaj düzenlemesiyle birlikte bu mesire alanın daha kullanılabilir olmasını sağlayacağız. Tüm çalışmalarımızın ardından vatandaşlarımızın dinleneceği, daha cazip bir mesire alanı haline getireceğiz.” açıklamasında bulundu.

Hayati Vasfi Taşyürek Parkında da incelemede bulunan Başkan Güngör’e Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, Afşin İlçe Başkanı İsmail Safi, MHP Afşin İlçe Başkanı Vekili Süleyman Aycan, belediye meclis üyeleri eşlik etti.

Editör: Haber Merkezi