Kahramanmaraş'ta hayırsever işadamı Ökkaş Gümüşer, Gümüşer ismini taşıyan 5.okulu yaptırmak için Vali Şükrü Kocatepe ile protokol imzaladı.
Valilik makamında gerçekleştirilen törende Vali Kocatepe, hayırsever işadamı Ökkaş Gümüşer ve İl Milli Eğitim Müdürü Mesut Alkan arasında imzalar atılarak, 16 derslikli okul için protokol yapıldı. Hukukçu-İnşaat Mühendisi Serdar Erdoğanyılmaz'ın da katıldığı törende konuşan Vali Kocatepe, Gümüşer ailesinin bugüne kadar eğitime yaptığı katkılarla büyük takdir topladığını belirterek, aile fertlerine teşekkür etti. "Gümüşer ailesi hayırseverlik noktasında Kahramanmaraş'ta önder bir aile" diyen Kocatepe, şöyle konuştu:
"Gümüşer ailesinin bu güne kadar yaptıkları okullardan onbinlerce öğrencimiz mezun oldu. Biliyorsunuz Halil İbrahim Gümüşer'in yaptırdığı okul bu yıl eğitim-öğretime başladı. Şimdi yapacağımız protokolle de Ökkaş Gümüşer bey Pınarbaşı köyümüze 16 derslikli bir okul yaptıracaklar. Ben Gümüşer ailesinin her bir ferdine ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum. Kahramanmaraş'ımızın eğitim ve sanayisine yaptıkları hizmetten dolayı. Hemen hemen her sene bir okul yapar oldu Gümüşer ailesi. İnşallah gelecek yıl da bir okul yapacaklar. Kendilerine sağlıklı huzurlu ömürler temenni ediyorum."
İşadamı Ökkaş Gümüşer ise 1990 yılından buyana aile olarak eğitime katkı yaptıklarını belirterek, "İlk olarak babamız Reşit Gümüşer'in adıyla bir okul yaptık. Peşinden annemiz Ayşe Gümüşer'in okulu geldi. Onun peşinden Mehmet Gümüşer ve İmam Gümüşer. Şimdi de, Ökkaş Gümüşer okulu için imza atıyoruz. İnşallah seneye de Haydar Gümüşer okuluna başlayacağız. Holding olarak ta bunun devamını temenni ediyoruz. Okulumuzun vatana, millete, Kahramanmaraş'a hayırlı olmasını temenni ediyoruz" diye konuştu.
Daha sonra hazırlanan protokol imzalanarak, okulun yapılması için ilk adım atıldı. - Kahramanmaraş
 
Editör: Haber Merkezi