Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yürütülen "Gençlerin İyilik Ağacı" projesi kapsamında, Elbistan Gençlik Merkezi gönüllü üyeleri tarafından Pınarbaşı mesire alanında temizlik çalışması yapıldı.

Elbistan Gençlik Merkezi gönüllü üyelerine Elbistan Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Yılmaz ve İlçe Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Mustafa Yılmaz eşlik etti.

Elbistan Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Yılmaz’ın başlatılan temizlik kampanyası ile ilgili yaptığı bilgilendirmenin ardından yaklaşık 50 gönüllü üye ellerine temizlik eldivenlerini geçirip çöp poşetlerini alarak mesire alanındaki plastik poşet ve pet şişeleri topladılar.

Ahmet Yılmaz, gönüllü gençlerle birlikte mesire alanına gelen vatandaşları çevreyi temiz tutmaları konusunda bilgilendirerek, proje kapsamında mesire alanlarının temizlenmesi için bir araya geldiklerini söyledi.

Mesire alanında yaptıkları temizlik çalışması ile amaçlarının çocuklarda olan çevre bilincini ailelerine ve çevrelerindeki insanlara anlatıp, herkesin çevre konusunda duyarlı olmasını sağlamak olduğunu belirten Yılmaz, şunları söyledi:

“Elbistan Gençlik Merkezi olarak Gençlik ve Spor Bakanlığı ‘Gençlerin İyilik Ağacı’ projesi kapsamında yaptığımız bu çalışma ile amacımız daha temiz bir dünyayı bizden sonraki nesillere daha iyi bir dünya bırakabilmek. Bu kapsamda Elbistan Gençlik Merkezi olarak, Elbistan’da mesire alanının daha temiz kullanılması için halkı bilinçlendirmek ve bu konuda halkımızın daha duyarlı olması için bir çalışma yaptık. Gençlerimize, bu çalışmaya katılan arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Ayrıca Elbistan Belediyesi’ne de katkılarından dolayı teşekkür ediyorum.”
Editör: Haber Merkezi