Onikişubat Belediyesi “Gönüllerimiz Bir Sofralarımız Bir” sloganıyla bu yıl Ramazan ayında ilçesinin hemen hemen her mahallesinde ve ülke dışında Bosna Hersek’te bulunan kardeş belediye Bosanska Krupa ile Mardin Ömerli ilçesi de dâhil olmak üzere vatandaşlarla sofrasını, ekmeğini paylaştı. Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, vatandaşlarla el açıp, dua ettiği her sofrada birlik ve beraberlik mesajı verdi. Yine Onikişubat’ta gönüllerin bir olduğu sofralardan biri Gülizar Şamil Aktaş Lisesi’nde açıldı.

İftar vakti öncesinde alana gelen Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, vatandaşlarla tek tek selamlaşarak sohbet etti. Çocukları kucaklamasının ardından iftar programının ikram sahibi olan Derya Ongun’a hediye takdim eden Başkan Mahçiçek, teşekkür dileklerini iletti.

Daha sonra Onikişubat Belediyesi Çocuk Mehteran Takımı gösterisi ile devam eden iftar programına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

İftarda konuşma yapan Başkan Mahçiçek öncelikle vatandaşlara iftar programına teşrif ettikleri için teşekkür ederek “ böyle bir Ramazan akşamında beraber olma imkânı bulduk. İnşallah gönüllerimiz bir, sofralarımızda bir olsun. Gönüllerimizi bütünleyelim ekmeğimizi soframızı paylaşalım.” ifadelerine yer verdi.

Ayrıca Kadir Gecesi ile ilgili de bir konuşma yapan Başkan Mahçiçek “ Kadir Gecemizin rahmetinden, bereketinden istifade edelim diye temenni ve dua ediyorum. Birkaç gün sonra da Ramazan Bayramına ulaşmış olacağız. Ben çocuklarınızla, ailelerinizle beraber sağlık, mutluluk içerisinde böyle mübarek, güzel Ramazan akşamlarında buluşmak dileğiyle diyorum” ifadelerini kullanarak, davete icabet eden vatandaşlara teşekkür etti ve afiyet olsun dileklerini iletti.

Editör: Haber Merkezi