"Birbirine düşmeyen siyasetçilerin istikrar içinde yürüttüğü siyaset ve ekonomi ile Türkiye son 10 yılda bir yıldız gibi parladı" dedi.
Sağlam, Göksun ilçesine bağlı Büyükkızılcık beldesinde düzenlenen toplu açılış töreninde yaptığı konuşmada, Türkiye'deki istikrarın Kahramanmaraş'a da büyükşehir olarak yansıdığını belirtti.
AK Parti iktidarının sağladığı istikrarla milletten alınan paraların millete verilmeye başlandığını ifade eden Sağlam, şunları kaydetti:
"Bu istikrar ve geri dönüş bizi bahtiyar ediyor. Çünkü bu millet çok fedakarlıklar yapmış ve tarih yazmıştır. Bu millet her şeye layık. Bütün mesele onların seçmiş oldukları insanların onlara hizmet etmesidir. Milletten aldığı yetkiyle ekonomik ve siyasi istikrarı sağlayan AK Parti sayesinde bu gün ülkemiz dünyanın her yerinde saygı gören ve hatırı sayılır bir ülke haline gelmiştir. Birbirine düşmeyen siyasetçilerin istikrar içinde yürüttüğü siyaset ve ekonomi ile Türkiye son 10 yılda bir yıldız gibi parladı."
Türk Parlamenterler Birliği Başkanı Nevzat Pakdil ise Türkiye iyi kadroların elinde olduğu zaman hizmetin nasıl yapılacağının herkes tarafından görüldüğünü vurguladı.
Kahramanmaraş'ın büyükşehir olmasıyla artık hizmetlerin tek elden yürütüleceğini aktaran Pakdil, "Değerli hemşehrilerim ileri ki günler hizmet açısından çok daha iyi olacak. Türkiye'nin zenginleşen imkanlarından hep beraber istifade edeceğiz. Sağlıkta, eğitimde ve diğer alanlarda yapılmış olan çalışmalar yerel hizmetler açısından gerekli olan tüm imkanlarla birlikte buralara da gelecek. Açılışı yapılacak olan tesislerin tüm belde halkına hayırlı olmasını diliyorum" şeklinde konuştu.
Törende ayrıca, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Yıldırım Mehmet Ramazanoğlu ve Büyükkızılcık Belediye Başkanı Bayram İnce de konuşma yaptı.
Konuşmaların ardından beldede yapımı tamamlanan 5 içme suyu deposu, 3 köprü ve 4 oyun parkının açılışı yapıldı. - Kahramanmaraş

 
Editör: Haber Merkezi