Kaymakam Ali Hamza Pehlivan, Taşoluk İlköğretim Okulu'nda proje kapsamında yapılan oyun parkının açılışında yaptığı konuşmada, eğitim öğretim kurumlarının öğrenciler ve veliler için daha cazip hale getirilmesinin önemine değindi.
Eğitimde öğretilecek konuların eğlenceli hale getirilmesinin çok faydalı olacağına işaret eden Pehlivan, şunları kaydetti:
"Çocukluk dönemi, sonraki yaşlardaki kişilik ve zihinsel yeteneklerin gelişmesinin temelinin atıldığı dönemdir. Bu yeteneklerin gelişmesindeki en önemli alan şüphesiz özgürce kendilerini ifade ettikleri oyun alanlarıdır. Bu bağlamda hazırladığımız projenin eğitim öğretim kalitesini arttırma anlamında çok önemli katkı sağlayacağını düşünüyorum."
Öğretmenlerden oyun parklarından ve diğer unsurlardan öğrencilerin en iyi şekilde faydalanmaları için gayret göstermelerini isteyen Pehlivan, Sosyal Destek Programı (SODES) kapsamında hazırlanan projeyle Taşoluk, Değirmendere, Bozhüyük ve Kanlıkavak beldelerindeki okulların bahçelerine oyun parkı kurulduğunu kaydetti.
Konuşmaların ardından oyun parkının açılışı gerçekleştirildi.
Editör: Haber Merkezi