GÖĞREMİŞ, SAĞLIK ÇALIŞANLARININ 14 MART TIP BAYRAMINI KUTLADI

Afşin Devlet Hastanesi Başhekimi Abdulkadir Göğremiş, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle yazılı bir açıklama yaparak, hekimlik mesleğinin yılda sadece bir defa hatırlanmaması gerektiğini söyledi.

GÖĞREMİŞ, SAĞLIK ÇALIŞANLARININ 14 MART TIP BAYRAMINI KUTLADI

Afşin Devlet Hastanesi Başhekimi Abdulkadir Göğremiş, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle yazılı bir açıklama yaparak, hekimlik mesleğinin yılda sadece bir defa hatırlanmaması gerektiğini söyledi.

15 Mart 2011 Salı 10:02
4535 Okunma
GÖĞREMİŞ, SAĞLIK ÇALIŞANLARININ  14 MART TIP BAYRAMINI KUTLADI
Afşin Devlet Hastanesi Başhekimi Abdulkadir Göğremiş, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle yazılı bir açıklama yaparak, hekimlik mesleğinin yılda sadece bir defa hatırlanmaması gerektiğini söyledi.
 
Afşin Devlet Hastanesi Başhekimi Abdulkadir Göğremiş, “Sağlık hizmetlerinin ülkemizde en üst seviyeye çıkarılması için fedakarca çalışan ve sağlık alanında değerli katkılarda bulunan sağlıklı toplum olabilme yolunda ve vatandaşlarımızın sağlık hizmetlerinden tam manasıyla yararlanabilmeleri adına var gücüyle çalışan, doktorlarımızın ve tüm sağlık çalışanlarımızın Tıp Bayramı'nı kutlarım" dedi.
 
Göğremiş konuşmasını şöyle sürdürdü:
“Beni Türk hekimlerine emanet ediniz” sözüyle, Büyük Önder’in güven ve takdirini kazanmış değerli hekimlerimiz ve her düzeydeki sağlık emekçileri, en temel insan hakkı olan yaşama hakkının korunmasında ve bu hakkı kullanmamızda gösterdiğiniz titiz ve insanüstü gayretleriniz her türlü övgünün üzerindedir.
Bu kutsal mesleğe gönül vermiş sağlık personelimiz, ülkemizde çok zor şartlar altında çalışmalarına rağmen, halkımıza daha sağlıklı ve uzun bir yaşam sağlama mücadelesi içindedirler. Ancak, sağlık sektöründe ülke genelinde adil ve dengeli bir dağılım ne yazık ki, sağlanamamıştır. Sağlık sektöründe yaşanan sorunlar, yalnızca doktorları ve sağlık çalışanlarını değil, tüm toplumu yakından ilgilendirmektedir.
Bu nedenle hekimlerimiz açışından 14 Mart, hizmeti sunanlar olarak kendilerinin ve hastalarının sorunlarını kamuoyunun gündemine getirilmesi için bir fırsat olmaktadır.
Çalışmalarını büyük bir özveriyle sürdüren tüm sağlık personelimizin çalışma koşulları ve özlük haklarının iyileştirilmesi, onlara mesleklerinin saygınlığına yakışan, rahat çalışabilecekleri ortam ve olanaklar sunulması sorunların çözümünde etkili olacaktır. Nitelikli, iyi eğitimli, en iyi hizmet koşullarında hizmet üreten, üretilen hizmetten memnun olan ve yarınlarına umutla bakan sağlık çalışanlarımızı görmek, geleceğe umutla bakan sağlıklı toplumların oluşumuna da katkı sağlayacaktır.
Bu duygu ve düşüncelerle tüm hekimlerimizin, sağlık çalışanlarının ve sağlık hizmeti alan herkesin Tıp Bayramını kutluyor, bu son derecede zor ve kutsal mesleğe emek veren tüm hekimlerimize saygı ve sevgilerimi sunuyorum.”
 
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner457

banner372

banner432

banner464

banner373