Afşin Esnaf ve Sanatkârlar Odası (AESO) ve Afşin Ticaret Sanayi Odası (ATSO)  işbirliği ile “Girişimci, Yatırımcı Ve Sanayici Desteklemeleri” konulu bilgilendirme toplantısı yapılacak.

10 Kasım 2022 Perşembe saat; 19.00’da Sebahattin Atalay Kültür Merkezi’nde yapılacak olan istişare ve bilgilendirme toplantısında Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve KOSGEB’in firmalar ile girişimcilere yönelik güncel destek/teşvik programları hakkında bilgiler verilecek.

Düzenlenecek toplantıda firmaların, sanayici ve KOBİ’lerin sürdürülebilir, kaynak-etkin ve verimli bir dönüşümü sağlamaları amacıyla KOSGEB ve Bakanlıklar tarafından işletmelere sunulan Hızlı Destek Programları, girişimcilere yönelik teşvikler ile bu teşvik ve desteklerden faydalanabilecek sektörler hakkında paylaşımlarda bulunulacak. Yapılacak sunumlar sonrası Kahramanmaraş Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü, Kahramanmaraş Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü, Kahramanmaraş KOSGEB İl Müdürlüğü, TKDK ve yerel yönetim temsilcileri katılımcıların sorulanı yanıtlayacak.

Afşin Esnaf ve Sanatkârlar Odası (AESO) Başkanı Emrah Gümüş, sanayici ve üretici firmalarımıza destek ve yol gösterici olunması gerektiğinin altını çizdi.

Gümüş, esnafımızın, üretim ve istihdama ivme kazandıracak desteklenmeleri önemli. O nedenle, her fırsatta ilçemizde KOSGEB ve İl Müdürlüklerimizle birlikte hareket etmeye gayret gösteriyoruz. 10 Kasım 2022 Perşembe saat 19.00’da Sebahattin Atalay Kültür Merkezi’nde yapılacak olan istişare ve bilgilendirme toplantısına tüm esnaf, sanayici, üretici ve girişimci adayları davetlidir.” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi