Afşin’e gelen Kahramanmaraş Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Kamil Türkmen, Afşin Kaymakamı Faik Arıcan’ı makamında ziyaret etti. Yapılan bu ziyaret ardından Afşin Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. İsmail Çelik’i ziyaret etti.
Afşin’e gelen Kahramanmaraş Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Kamil Türkmen ve beraberindeki heyet Afşin Devlet Hastanesi’nin tüm birimlerini teker teker gezerek hastane hakkında bilgiler aldı.
Burada bir açıklama yapan Kahramanmaraş Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Kamil Türkmen, 2013 yılında Afşin Devlet Hastanesi’nin hemen yanında inşaatı devam eden ek binanın 2013 yılında tamamlamayı hedeflediklerini kaydetti.
Türkmen şunları kaydetti:
“Tıbbı Hizmetler Genel Başkanımızla birlikte Afşin Devlet Hastanesini ziyaret ettik. Hastanemize yapılan binayı ve durumunu değerlendirmek üzere ziyaret ettik. İnşaatı inceledik poliklinik ve hasta servisleri olarak planlanmış inşaat devam etmekte. İnşaatın bitirilmesi 2013 yılının son aylarına doğru planlanmış ancak biz daha önce bitirilirse de hizmete alacağız. Çünkü sıkışıklık var. Hastanemiz Başhekimini ziyaret ettik. Yoğun bakım ünitesini, acil servisini, poliklinikleri gezdik ve bütün herzeyi yerlerinde gördük. Tabi ki ihtiyaçlarla birlikte sıkışıklıklarımızda var. İhtiyaçlarımızı yerinde tespit ettik” dedi.
“Tomografi cihazı için ön çalışma yaptık”
Afşin Devlet Hastanesi’nde eksikliği hissedilen tomografi cihazı alımı konusunda da bir açıklama yapan Türkmen, “ Tomografi cihazını gördük ve onunla alakalı bir ön çalışma yaptık. Bu sorunu en kısa zamanda çözmek için elimizden geleni yapacağız. Hastanemizde olan sorunları çözüp en kısa zamanda vatandaşlarımızın hizmetine sunmak için çalışacağız. Afşin geniş bir bölge ve bu hastanemizde yoğunluk bakımdan çok ön bakımda. Hastanemizde ayrıca yeni bir ekip kuruldu. Yeni ekibimizle Kahramanmaraş’a ve Afşin’e en güzel şekilde hizmet etmek için çalışacağız.” açıklamasında bulundu.
Editör: Haber Merkezi