Afşin’de okul sporları faaliyet programında yer alan Genç Kızlar Voleybol turnuvası tamamlandı.

Kapalı Spor Salonunda gerçekleşen müsabakalarda finale kalan Afşin Fen Lisesi ile Afşin Anadolu Lisesi karşılaştı.

Voleybol turnuvasının, genç kızlar kategorisinde rakibini net bir skorla mağlup eden Afşin Fen Lisesi şampiyon olurken, Afşin Anadolu Lisesi ikinci, Eshab-ı Kehf Anadolu lisesi üçüncü oldu.

Afşin Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Asef Arslan, sağlıklı genç, sağlıklı nesil amacıyla hareket ettiklerini belirterek okul sporları faaliyet programlarının devam ettiğini kaydetti.

Arslan, “Okul sporları faaliyet programında yer alan Genç Kızlar Voleybol Turnuvasının finaliyle voleybol turnuvasını tamamlamış oluyoruz. Futbol turnuvamız, yine erkekler voleybol turnuvamız, yıldızlar voleybol turnuvalarımız devam ediyor. Her gün dolu dolu bir faaliyet programımız işliyor. Hamd olsun gençlerimiz coşkulu bir şekilde okul turnuvalarımıza katılıyorlar. Sağlıklı genç, sağlıklı nesil amacıyla gençlerimizi sağlıklı bir ortamda spor yaparak hem derslerinde başarılı olmalarını hem de sportif aktivitelerde yer almalarını gençlerimize tavsiye ediyoruz. İnşallah tüm vatandaşlarımız sağlıklı spor alanında bir faaliyette bulunması gerektiğini tavsiye ediyorum” açıklamasında bulundu.

Editör: Haber Merkezi