Kahramanmaraş İl Basın Kontrol Kurulu, il genelinde yayım yapan vasıflı gazetelerin periyodik denetlemelerini sürdürüyor.
Denetlemeler kapsamında, Elbistan ve Afşin ilçelerinde yayınlanan gazetelerin ardından Pazarcık ve Türkoğlu gazeteleri de denetlendi.
Kontrol Kurulu Başkanı Aslan Yüzgeç, Gazeteci üye Abid Vanlı ve Muhasip üye Şeref Solak’ın katıldığı denetimlerde son olarak Türkoğlu Gazetesi denetlendi. Denetlemede, personel sigortaları ve maliye kayıtları ile tesisleri incelenen gazete denetimlerinden başarıyla geçti.
Türkoğlu’nda 2003 yılından bu yana yayın hayatını sürdürdüklerini ifade eden Yazı İşleri Müdürü Ebubekir Kazı, “İlçemizin sorunlarını, sıkıntılarını dile getirmeye çalışırken diğer taraftan ilçemizin ve bölgemizin gelişimi, sosyal ve kültürel etkinliklerin halkımıza duyurulması için gayret gösteriyoruz. Yapılan denetimler bizim için eğitici ve yol gösterici oluyor. Eksiklerimizi görüyor ve gidermeye çalışıyoruz. Bu anlamda basın denetleme kurulu üyelerine başta Kontrol Kurulu Başkanı Aslan Yüzgeç’e Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve gazeteci üye Abid Vanlı ile muhasip üye Şeref Solak’a teşekkür ediyoruz” diye konuştu.
Editör: Haber Merkezi