Son yayımlanan Emniyet Müdürleri Kararnamesi ile Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü’ne atanan Metin Aşık’a “hayırlı olsun” ziyaretleri devam ediyor. Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Abid Vanlı ve beraberindeki bir grup gazeteci Aşık’ı makamında ziyaret ederek başarı dileklerini ilettiler.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Aşık, basın mensupları ile güzel bir diyalog ortamı kuracaklarını söyledi. Kahramanmaraş’ın her yönüyle güzel bir şehir olduğunu ve burada görev yapmaktan mutluluk duyacağını kaydeden Aşık, “Bu güzide şehrimizde yaşamın, huzur ve güven ortamı içerisinde devam etmesi adına emniyet teşkilatı olarak ne gerekiyorsa yapacağız. Aldığımız bayrağı bir adım öteye taşımak için gayret göstereceğiz. Bunda da basın mensuplarımızın bizlerin yanında yer almasını istiyoruz.” diye konuştu.
Cemiyet Başkanı Vanlı ise Kahramanmaraş basını hakkında Aşık’a bilgiler verdi. Kentte görev yapan gazetecilerin emniyet teşkilatına her zaman iyi niyetle yaklaştığını belirten Vanlı, “Polisin, vatandaşımızın asayişi için neler yaptığını biliyoruz. Biz de bu çalışmaları kamuoyuna doğru bir şekilde iletmek için bundan önce olduğu gibi bundan sonra da gayret göstereceğiz. Kahramanmaraş’ta iyi bir çalışma dönemi geçireceğinize inanıyor ve başarılar diliyorum.” dedi.
Aşık ve basın mensupları, bir süre sohbet ederek görüş alışverişinde bulundular.
Editör: Haber Merkezi