650 öğrenci kapasitesiyle anaokulu, ilkokul, ortaokul, lise olarak hizmet veren Afşin Final Okulları ve Özel Final Kişisel Gelişim Kurs Merkezi Kurucusu Tufan Yanar, kendilerini tercih eden tüm öğrenci ve velilerine teşekkür etti.

Yanar, “ Afşin Final Okulları olarak yaklaşık bir yıldır ön hazırlık, ruhsat ve tadilat çalışmalarıyla uğraştık zorlu bir süreçti ama bir o kadarda heyecanlı mutlu   ve umutlu bir çalışma yaptık. Çünkü sorumluluklarımızı biliyor ve farkındaydık Afşin’de bir ilk olmanın heyecanı vardı. Afşin’imiz ilk defa bir kurumsal özel okula kavuşacak bir eksiklik daha giderilecekti. Bunu da Cenabı Allah bize nasip etti. Bunun gururunu ve heyecanını yaşadık ve çok şükür okulumuzu tüm bölümleriyle açtık.” İfadelerine yer verdi.

Özel Final Kişisel Gelişim Kurs Merkezinin faaliyetleriyle de Afşin’de bir ilki başardıklarını ve oluşan ilgiden dolayı teşekkür eden Yanar, şu ifadelere yer verdi:

“Afşin’de ikinci bir Kurumumuz olan Afşin Özel Final Kişisel Gelişim Kurs Merkezini de açarak bu konuda da bir ilki daha başardık. Bölgenin en güzel en donanımlı kurs merkezini de Afşin’imize kazandırdık. BU süreçte bizlere destek olan başta idarecilerimize, siyasetçilerimize, kurumlarımıza ve Afşin halkına  teşekkür ediyoruz.”

Editör: Haber Merkezi