Afşin Final VİP Kişisel Gelişim Kursu derslere başladı.

Afşin’de daha önce görülmemiş bir kampanya ile hizmete başlayan Afşin Final VİP Kişisel Gelişim Kursu, Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nda “Tıp, Hukuk ve Diş Hekimliği” kazanan öğrencilere eğitim ücretini iade edecek.

Eğitim faaliyetlerinde açıklamalarda bulunan Afşin Final VİP Kişisel Gelişim Kursu Müdürü Emine Gümüşay, “Değerli velilerimiz, sevgili öğrencilerimiz 22 Ağustos 2022 Pazartesi itibariyle Afşin Final VİP Kişisel Gelişim Kursu olarak derslere başladık. Eylül ayını beklemeden öğrencilerimizle kaynaşmayı ve onlara güzel bir alt yapı oluşturmalarını istedik.” dedi.

Öğrencilerin hayallerini gerçekleştirmesini sağlamak adına Final kalitesini Afşin’e taşıdıklarına değinen Afşin Final VİP Kişisel Gelişim Kursu Müdürü Emine Gümüşay, “Afşin Final Gelişim Kurs Merkezi olarak güçlü ve dinamik kadromuzla, öğrencilerimizin Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nda (YKS) başarılı olması ve en iyi sonucu almaları aynı zamanda da ilçemizin başarı sıralamasını üst seviyelere taşımak istiyoruz. Derslerimizi Nisan sonuna kadar tamamlayarak seri denemeler, konu tekrarları ve birebir etütlerle YKS sınavında da öğrencilerimizin hayallerindeki üniversitelere yerleşmesi için elimizden gelenin fazlasını yapmaya gayret göstereceğiz. “ diye konuştu.

Afşin Final VİP Kişisel Gelişim Kursu olarak veli ve öğrencilerin yanlarında olduklarına değinen Gümüşay, şunları söyledi:

“Afşin Final Gelişim Kurs Merkeziyle ilçemizde yıllardır eksikliği hissedilen birebir odaklı vip kurs merkezini öğrencilerimizin hizmetine sunduk. Tüm velilerimizi ve öğrencilerimizi kurs merkezimizin başlattığı kampanyadan yararlanmaya davet ediyoruz. 1 Eylül’e kadar devam edecek kampanya hakkında bilgi sahibi olmak isteyen velilerimiz ve öğrencilerimizi Afşinbey Caddesi DSİ karşısındaki Afşin Final VİP Kişisel Gelişim Kursuna bekliyoruz.”

Afşin Final’den Görülmemiş Kampanya!

Öğrencileri motive etmek, ailelerine destek olmak amacıyla bir kampanya başlattıklarını ifade eden Gümüşay, “Afşin’de bir ilki gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Afşin Final VİP Kişisel Gelişim Kursuna kayıt yaptıran öğrencilerimiz girdikleri Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nda ‘tıp fakültesi, hukuk ve diş hekimliği’ bölümlerinden birini kazandığı takdirde başarı ödülü olarak eğitim ücretini tekrar iadesini sağlayacağız.” açıklamasında bulundu.

Ücretsiz deneme sınavına davet!

Öğrencilerin başarısının her şeyden önde geldiğinin altını çizen Gümüşay,  28 Ağustos 2022 Pazar günü ücretsiz yapılacak Türkiye genelindeki seviye tespit ve deneme sınavına tüm öğrencileri davet etti.

Editör: Haber Merkezi