Erçene Mahallesinde, Afşin-Elbistan Karayolu üzerinde Final Restoran hizmete başladı.

İş insanı Tufan Yanar ve oğlu Doğuş Yanar’ın girişimiyle kurulan restoran Final ismini alarak Afşinlilerin hizmetine kazandırıldı.

Kebap çeşitlerinin yanı sıra kahvaltı çeşitleriyle Afşin’e en iyi hizmeti vermeyi amaçladıklarını söyleyen Doğuş Yanar, “Güzel tatlar ve nezih bir ortam için çok mücadele verdik. İnşallah Afşin’e güzel bir mekan kazandırdığımıza inanıyoruz. Burada deneyimli ustalarımızın ellerinden çıkan lezzetli kebaplarla misafirlerimize hizmet etmek istiyoruz. Ayrıca sabah kahvaltısı konusunda da iddialıyız.” diye konuştu.

Afşinlilerin uğrak bir noktası olması için mücadele vereceklerini ifade eden Tufan Yanar da, “Sabah kahvaltısı, öğlen ve akşam yemek çeşitleri ile her gün taze kebap çeşitleri ile müşterilerimizi, misafirlerimizi ağırlayacağız.” dedi.

Yanar, “İnşallah kısa zaman sonra hizmetimize marka yapmış bir paçayı da ekleyerek 7/24 açık bir şekilde Afşin’de hizmet vermek istiyoruz. Bunun alt yapısını hazırlıyoruz. Menümüze paçayı da eklediğimizde ilçemizden insanlarımız başka ilçelere gitmek zorunda kalmayacak. Hatta başka ilçelerden Final Restoran’a gelecekler. Afşin’imize hayırlı olsun.” açıklamasında bulundu.

Editör: Haber Merkezi