Kahramanmaraş Polisinin yaptığı denetimlerde, aralarında müstehcen içerikli filmlerinde bulunduğu toplam 2 bin 45 adet cd, 3 adet bilgisayar, 2 adet harici harddisk ve 2 adet flash bellek ele geçirildi.
 
Güvenlik Şube Müdürlüğü ekiplerinin, çocukların ve gençlerin zihinsel, ruhsal sağlığını olumsuz yönde etkileyen, toplumun ahlaki ve manevi değerlerine zarar veren müstehcen yayınlarla mücadelesi devam ediyor.
Bu kapsamda Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na muhalefet suçlarından önceki gün 4 ayrı işyerinde arama yapan polis, bin 32 adet müstehcen içerikli dvd ve cd, 957 adet film, 56 adet program, 3 adet bilgisayar, 2 adet harici harddisk ve 2 adet flash bellek ele geçirildi.
Ele geçirilen bilgisayar ve harddisklerde yapılan incelemelerde ise 3 bin 327 adet müstehcen içerikli film, 55 bin 277 adet müzik, bin 954 adet film ve 134 adet oyun dosyası bulunduğu tespit edildi.
Olayla ilgili olarak C.A., Y.G., İ.Ö. ve A.E. hakkında 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu ile TCK. 226 maddesi uyarınca işlem yapıldı
Editör: Haber Merkezi