Spor Toto 2.Lig ekiplerinden Faturavizyon Kahramanmaraşspor'a 2 iş adamından prim desteği geldi.
İş adamı Kubilay Doğan ve Gaffar Akarca, daha önce Giresunspor galibiyeti için açıkladıkları 40 bin TL'lik primi Kulüp Müdürü Numan Polat'a teslim etti.
Doğan, gazetecilere yaptığı açıklamada, Faturavizyon Kahramanmaraşspor'un ligin bitimine 3 hafta kala liderliğini sürdürdüğünü hatırlattı. Kentin PTT 1. Lig'e hazır olduğunu anımsatan Doğan, "Futbolcu kardeşlerimize karınca kararınca destek olmak istedik. Giresunspor galibiyetine 40 bin TL prim açıklamıştık. Bugün de sözümüzü yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.
Futbolun kentlerin tanıtımında çok önemli bir yere sahip olduğunun altını çizen Doğan, Kahramanmaraşspor'un başarısıyla gurur duyduklarını sözlerine ekledi.
Akarca ise Kahramanmaraşspor'un 3 hafta sonra mutlu sona ulaşacağından emin olduğunu dile getirdi. Bu kentte üreten ve kazanan insanlar olarak sorumluluklarının farkında olduğunu aktaran Akarca, "Şu anda takımda moral ve motivasyon üst düzeyde. İnşallah bu hafta Sarıyer galibiyetiyle hedefe bir adım daha yaklaşmış olacağız" diye konuştu.
Kulüp Müdürü Numan Polat da adım adım finale doğru yaklaştıklarını ifade etti. Kahramanmaraşspor'un 26 yıl aradan sonra PTT 1. Lig'e çıkacağına inançlarının tam olduğunu vurgulayan Polat, "Değerli iş adamlarımız sorumluluk bilinciyle hareket ederek takıma sahip çıktı. Kendilerine teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.
Editör: Haber Merkezi