Spor Toto 2.Lig'de mücadele eden Faturavizyon Kahramanmaraşspor Teknik Direktörü Fethi Çokkeser, takımın içinde bulunduğu olumsuzlukları olumlu seviyeye çekerek, Kahramanmaraş'ın 26 yıllık 1.Lig hasretini giderdiklerini söyledi.
Çokkeser, kulüp binasında düzenlediği basın toplantısında, Kahramanmaraş'a verdikleri şampiyonluk sözünü yerine getirmenin gururunu yaşadıklarını belirtti.
Birçok takımın 1. Lig'de oynamak için maddi ve manevi efor sarf edip para harcadığını ifade eden Çokkeser, "Takımın içinde bulunduğu olumsuzlukları olumlu seviyeye çekerek, Kahramanmaraş'ın 26 yıllık 1. Lig hasretini giderdik. PTT 1. Lig'de oynamamızda bizlerin ve futbolcularımın çok büyük emeği bir o kadarda şehrimin desteği var" dedi.
Çokkeser, ligde yükselmelerinde basın mensuplarından iş adamlarına,
"Kahramanmaraş ruhu taşıyan" taraftarlara kadar herkesin emeği bulunduğunu, şampiyonluk için malzemeci, sebzeci, yeri geldiğinde aşçı bile olduğunu kaydetti.
Kahramanmaraş sevdasının her şeyin ötesinde olduğunu vurgulayan Çokkeser, şöyle konuştu:
"Bu şehir, her şeye layık. Çok şey duyduk ve çok şey yaşadım sabrettim, dengeli gittim. İnsanların hiçbirini kırmadan, incitmeden, kimseye hakaret edip arkasından vurmadan, ihanet etmeden her şeyi sineme çektim. Niyetimiz halis olunca Allah da yardım etti. Sabırla şampiyonluğa çıktık."
Takımla sözleşmesinin 30 Mayıs'ta bittiğini, yönetimin kendisiyle devam etmek istediğini ifade eden Çokkeser, ligde kalıcı olmanın önemine değindi.
PTT 1. Lig'in hem parasal hem de oyuncu kalitesi bakımından iyi bir yer olduğunu ve ligde büyük takımlar bulunduğu anımsatan Çokkeser, "Kahramanmaraşspor borçlu bir kulüp. Gelir dengesini iyi ayarlamadığınız zaman sonu hüsranla bitecek PTT 1. Lig'e çıktık. Kimse kimseyi kandırmasın. Bu lig başka bir yere benzemez. Doğru bir kadro kurulması gerekiyor. Takıma takviye de yapılması lazım" diye konuştu.
 
Editör: Haber Merkezi