Geçtiğimiz haftalarda Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü’nün yaptığı ihale yolsuzluk operasyonunun bazı siyasilere mal edilmeye çalışılmasının yankıları sürerken eski Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, sosyal medya hesabından sert bir açıklamada bulundu.
Erkoç: “sözde sitenin, sözde yazarı periyodik şekilde şahsıma ve bazı dava arkadaşlarıma karşı insafsızca yazılar yazıp itibar suikastlığı yaparken, bazı siyaset yaptığını zanneden acizlerde sözde yazardan ve yazılarından medet ummaktalar” şeklinde konuştu

Erkoç’un konuşması ise şu şekilde: “Geçen hafta basından öğrendiğimiz içeriğini halende bilmediğimiz şehrimizde yürütülen bir operasyon ile ilgili dosyada gizlilik kararı olmasına rağmen köşesinde olayın detaylarını vererek yazı yazan, olayın avukatlığına soyunan, sonrasında da utanmadan bizim bu olaydan siyasi menfaat elde etmeye çalıştığımızı ima eden kişi ve sahiplerini kınıyorum. Kahraman şehrimize ve aziz hemşerilerimize, partimizin kurulduğu günden bu yana can siper hane hizmet etmek gayretindeyim. 18 yıldan bu yana saygıdeğer Cumhurbaşkanımız, liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde partimizde merkez ilçe, il, Büyükşehir Belediye Başkanlığı gibi görevleri şerefle yaptık. Bu süreçte, bulunduğumuz ortamlarda ucuz ve bel altı siyaset yapılmasına karşı koyarak davamızın ve dava arkadaşlarımızın hukukunu koruduk. Davamıza ve ilkelerimize sahip çıktık. Büyükşehir Belediye Başkanlığımız döneminde, gecemizi gündüzümüze katarak memleketimiz için çalışırken bundan rahatsız olan bir takım şer şebekesi ve tetikçileri içeride ve dışarıda bize ve bazı dava arkadaşlarımıza karşı, hiçbir değer gözetmeden vicdansızca algı operasyonları yaparak ilimizin siyasetini dizayn etmeye çalışmaktalar. Son iki yıldan bu yana sözde sitenin, sözde yazarı periyodik şekilde şahsıma ve bazı dava arkadaşlarıma karşı insafsızca yazılar yazıp itibar suikastlığı yaparken, bazı siyaset yaptığını zanneden acizlerde sözde yazardan ve yazılarından medet ummaktalar. Bu durumu ve yapılanları hemşerilerimizin takdirine bırakıyor, Allah’a havale ediyorum. Kamuoyuna saygıyla duyurulur”

Editör: Haber Merkezi