AK Parti Afşin Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Fatih Güven, Afşin-Elbistan A ve B Termik Santralleriyle birlikte Afşin-Elbistan Linyitleri İşletme Müdürlüğü’nü ziyaret etti.
AK Parti Afşin Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Fatih Güven ilk olarak Afşin-Elbistan B Termik Santrali İşletme Müdürü Durdu Kılınç’ı makamında ziyaret etti. İşletme Müdürü Kılıç ile kısa bir sohbet eden Afşin Belediye Başkan Aday Adayı Güven, sohbet ardından işletmede çalışan işçilerle bir araya geldi. Güven, Afşin-Elbistan B Termik Santrali ziyareti ardından sırayla Afşin-Elbistan Linyitleri İşletme Müdürü Ahmet Yaldız’ı ve Afşin-Elbistan A Termik Santrali İşletme Müdürü Faik Sağlam’ı makamlarında ziyaret etti.
Ziyaretler hakkında değerlendirmelerde bulunan AK Parti Afşin Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Fatih Güven, “30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde AK Parti’den Afşin Belediye Başkan Aday Adayı oldum. Bu süreç içerisinde Afşin esnafını, sivil toplum örgütü temsilcilerini ziyareti ardından bölgemizde kurulan termik santralini ziyaret ettik. İlk olarak Afşin-Elbistan B Termik Santrali İşletme Müdürü Durdu Kılınç’ı makamında ziyaret ettik. Ardından AEL İşletme Müdürümüz Ahmet Yaldız’ı ve Afşin-Elbistan A Termik Santrali İşletme Müdürümüz Faik Sağlam’ı makamlarında ziyaret ederek görüş alış verişinde bulunduk” dedi. 
Editör: Haber Merkezi