Elbistan ilçesinde, son bir ayda 5 kez yangın çıkan evdeki eşyaların büyük bölümü kullanılamaz hale geldi.
İlçeye bağlı Cumhuriyet Mahallesi'nde Kalender-Meryem Genç çiftinin yaşadığı evde son bir ay içerisinde 5 kez yangın çıktı.
Meryem Genç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yangının neden çıktığını belirlenemediğini belirterek, aile olarak zor günler geçirdiklerini ifade etti.
Eşinin İstanbul'da çalıştığını ve kendisinin çocuklarıyla birlikte yaşadığını anlatan Genç, "İlk olayda tahtadan yapılan koltuk yandı ve kendi imkanlarımızla söndürdük. Daha sonra çocukların kitaplarının bulunduğu yerde yangın olayı meydana geldi. Ardından halılarımız yandı. Nedenini bilemiyoruz ama son bir ay içerisinde evimde 5 kez yangın çıktı. İtfaiye ekipleri de araştırma yaptı ama sebebini söyleyemediler. Gerçekten zor durumdayız" diye konuştu.
Anne Genç, evdeki eşyaların tamamının kullanılamaz hale geldiğini vurgulayarak, yetkililerden ve hayırseverlerden yardım beklediklerini aktardı.
Öte yandan, itfaiye yetkilileri evde yaptıkları incelemede yangının çıkış sebebiyle ilgili herhangi bir bulguya ulaşamadıklarını kaydetti.
Editör: Haber Merkezi