Afşin Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hakan Topaktaş, Afşinli esnaf ve sanatkarlar için özel olarak yaptırdığı kurban bıçaklarının dağıtımına başladı.


Yaklaşan Kurban bayramı öncesinde sanayi sitesindeki esnaflarla bir araya gelen Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hakan Topaktaş, geleneksel kurban bayramı ziyaretlerini devam ettirdiklerini belirterek, esnaflara bıçak ve pul biber hediye ettiklerini söyledi.

Kurbana değecek bıçağın Afşin Esnaf ve Sanatkârlar Odası'nı hediyesi olmasını istediklerini söyleyen Topaktaş, “ Odamızın kurban bayramı etkinliğinde esnaf ve sanatkarlarımızla beraberiz. Sanayiden başladığımız ziyaretlerimiz çarşı merkezindeki esnaflarımıza da devam edecek. Ardından kırsal mahallelerimizdeki esnaflarımıza odamızın hediyelerini takdim edeceğiz.  Sloganımız yine aynı kurbanlarını keseceklerin  bıçakları ile kurban etlerine atacak biberleri esnaf odamızdan diyoruz, esnaf sanatkarlarımızı ziyaret ediyoruz.” dedi.

İlçedeki bin 500 esnafa ulaşmak istediklerini ifade eden Topaktaş, “ Esnaflarımızla fikir alışverişi yapıyoruz. Hasbihal ediyoruz. Çünkü onların fikirleri görüşleri bizim için çok değerli.  Bin 500 esnafımız olduğundan bu yıl  etkinliğimize erken başladık. Yani aşağı yukarı 10 gün 13 gün sürecek kurban bayramının arifesinde  esnaf ve sanatkarlarımıza fazla sıkıntı vermek istemiyoruz. Bu vesileyle Afşin esnaf sanatkarımızın sonra ilçemizin, ilimizin ve tüm Müslüman aleminin kurban bayramını en kalbi duygularımla kutluyorum. Allah’tan hayırlı iş bol kazanç diliyorum. Biz esnaf odası olarak Afşin esnaf sanatkarlarının emrindeyiz.” açılmasında bulundu.

Editör: Haber Merkezi