Afşin Esnaf Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Bahadır Yaşar, Halk Bankası tarafından kullandırılan kredi limitinin 125 bin liradan 150 bin liraya yükseltildiğini kaydetti.
Afşin Esnaf Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Bahadır Yaşar, yazılı bir açıklama yaparak üyelerine kullandırılan kredi limitinin ve banka komisyonunun %1’den %0,5’e yükseltildiğini kaydetti.
Yaşar, “Katıldığımız Ankara’da 64. Teskomb Vizyon toplantısında kooperatifimiz limitleri artırımı ve kesintilerde yapılan %1 indirimle esnaflarımıza müjdeli haber veriyoruz. Afşin Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi aracılığı ile Halkbank tarafından kullandırılan kredilerin üst limiti 125,Bin liradan 150 bin liraya yükseltildi ve bu kredilerden alınan banka komisyon oranları da %1’den %0,5’e düşürüldü. Kesinti Bloke Sermaye kesintileri %1,5 den % 1 e düşürüldü. Esnaf ve sanatkârımızın cebine daha fazla girmesi sağlandı. Bankaların faiz artırımına gittiği son aylarda kooperatifimiz faiz oranları % 5 (yıllık) aynı kalarak faiz artımı yapılmadı ve ayriyeten % 1 gibi esnafımıza indirim yapılarak çok cazip hale gelmiştir. Esnaf kefalet kooperatifi olarak esnafımıza avantajlı olan krediden yararlanmaları için elimizden geleni yaptık her zaman kötü gün dostuyuz, her zaman yanlarında olduk olacağız.” dedi.
 
Editör: Haber Merkezi