Afşin Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hakan Topaktaş, Afşin Meslek Yüksek Okulu Müdürü Ahmet Kaya'yı ziyaret etti.

Afşin Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hakan Topaktaş ve Esnaf Odası Başkan Vekili Çetin Türkcephe,  Afşin Meslek Yüksek Okulu Müdürlüğüne atanan Doç. Dr. Ahmet Kaya'yı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Ziyarette konuşma yapan Afşin Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hakan Topaktaş, " Afşin Meslek Yüksek Okulu Müdürlüğüne atanan Doç. Dr. Ahmet Kaya Bey'e hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Ziyaretimizde Müdürümüz Ahmet Bey'e, esnaf odası olarak üzerimize ne görev düşerse yapacağımızı beyan ettik. Üniversitemizin Afşin'imize katacağı her türlü hizmetlere destek olmaya hazırız. Bu vesileyle müdürümüze yeni görevlerinde başarılar diliyorum." dedi.

Daha sonra konuşma yapan Afşin Meslek Yüksek Okulu Müdürü Ahmet Kaya, " Afşin Esnaf Odası Başkanımız Hakan Bey'e ve yönetim kurulundan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Çok nazik bir ziyarette bulundular ve hayırlı olsun dileklerini ilettiler. Bizler, Afşin Meslek Yüksek Okulu'nun tercih edilebilir ve öğrenci arkadaşlarımızın en güzel şekilde eğitim öğretim görmesi için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu çalışmalarımızda Afşin'imizin bütün Sivil Toplum Örgütleriyle fikir alışverişi yapacağız ve Afşin'e gelen öğrencilerimize sahip çıkmalarını isteyeceğiz." diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi