Afşin Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Hakan Topaktaş ve yönetim kurulu üyeleri MHP Afşin Seçim Bürosunu ziyaret etti.
Afşin Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Hakan Topaktaş ve yönetim kurulu üyeleri MHP Afşin Seçim Bürosunu ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afşin Seçim bürosunu ziyaret eden heyet, MHP Afşin Belediye Başkan Adayı Adem Yıldız tarafından karşılandı.
Yapılan ziyarette konuşma yapan Afşin Belediye Başkan Adayı Adem Yıldız “Afşin Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Hakan Topaktaş ve yönetim kurulu üyeleri bizlere hayırlı olsun ziyaretinde bulundular, partim ve teşkilatım adına kendilerine bizleri ziyaret ettikleri için teşekkür ediyorum. 10 yıllık icraat dönemlerinde yerel bazda yapmış olduğu yönetimlerde, sivil toplum kuruluşlarımızla, oda başkanlarımızla, muhtarlarımızla, emniyet müdürlüğümüzle, jandarmayla, kaymakamlıkla bir diyalog kopukluğu olduğunu ve toplu bir hale Afşin gücünü gösteremediğini bahsetmiştik muhtar adaylarımızla bir araya geldiğimizde. Bugün yerel bazda belediye başkanı, sivil toplum örgütlerimizle ve muhtarlarımızla birlik ve beraberlik içerisinde olup ve tüm devlet dairelerindeki birimlerle koordineli bir şekilde çalıştığı zaman Afşin kazanacak. Burada oluşturulan güç birliği Kahramanmaraş’a yansıyacak, Kahramanmaraş’ta ki güç birliğimiz Ankara’ya yansıyacak.” dedi.
Daha sonra konuşma yapan Afşin Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hakan Topaktaş, “30 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisi Afşin belediye başkanı adayımız Adem Yıldız Bey oldu. Ben buraya Afşin Esnaf ve Sanatkarlar Odası adına, kendim ve yönetim kurulu arkadaşlarımızla birlikte MHP Afşin Belediye Başkanı Adayımı Adem Bey’e hayırlı olsun dileklerimizi iletmek için buradayız. Bu sıcak karşılamadan dolayı çok teşekkür ediyorum. Yerel seçimimizin kardeşçe ve huzurlu bir ortamda geçirerek tüm Türkiye’ye örnek bir seçim geçirmemizi temenni ediyoruz.” şeklinde konuştu.
 
Editör: Haber Merkezi