Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını ile mücadele kapsamında Afşin Esnaf ve Sanatkarlar Odasına kayıtlı esnafların işyerleri dezenfekte edilerek, tedbir alındı.

Dezenfekte çalışmalarını takip eden Afşin Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hakan Topaktaş, İlçede faaliyet gösteren bin 400 esnaf ve sanatkarın işyerine dezenfekte ederek, vatandaşa daha sağlıklı ortamda hizmet edilmesini amaçladıklarını belirtti.

Esnaflara bilgilendirmede bulunduklarını belirten Başkan Topaktaş, “Malum tüm dünyayla birlikte ülkemizde kötü bir dönemden geçiyor. Çin’de ortaya çıkan ve ülkemize kadar gelen koronavirüs salgınıyla mücadele halindeyiz. Afşin Esnaf ve Sanatkarlar Odası olarak ilçemizdeki tüm esnafımıza ulaşıp dezenfekte çalışması yapmayı amaçladık. İlçe sanayisindeki esnaflarımızdan başlayarak çarşı esnafımızın işyerlerini dezenfekte edeceğiz. İlçemizdeki tüm mahallelerine ulaşarak faaliyetteki esnaflarımızın işyerlerinin dezenfektanını sağlayacağız. Bu vesileyle esnaflarımızla bir araya geliyoruz. Halini, hatırını sorarak, bu salgından nasıl kurtuluruz? Alınması gereken önlemler hakkında bilgi veriyoruz. İnşallah bu salgından en kısa zamanda kurtulur ve eski sosyal yaşantımıza geri döneriz” ifadelerine yer verdi.

İşyerleri dezenfekte edilen esnaflar da, Başkan Topakta’a duyarlığından dolayı teşekkür etti.

Editör: Haber Merkezi