Afşin Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hakan Topaktaş, ilçede faaliyet gösteren esnafları ziyaret ederek yeni yıl hediyesi verdi.

Esnaf ziyareti sırasında çalışanlarla ve alışveriş yapan vatandaşlarla da sohbet eden Esnaf Odası Başkanı Hakan Topaktaş, 2017 yılının başta Türkiye olmak üzere tüm dünyaya barış, huzur ve mutluluk getirmesi temennisinde bulundu.

Esnaf Odası olarak her zaman esnafların yanlarında olduklarını ifade eden Topaktaş, “ 2017 yılına sayılı günler kaldı. Bizlerde Esnaf Odası olarak her yıl yaptığımız gibi esnaf arkadaşlarımızı ziyaret ediyoruz. Bu yılda esnaflarımız için acizane bir yılbaşı hediyesi yaptırdık ve ziyaretlerimizde bu hediyelerimiz takdim ettik. Bütün esnaflarımızın yeni yılını kutluyoruz. Onlar için Allahtan hayırlı iş, bol kazanç diliyoruz. Bu ziyaretlerimizde esnaflarımızla istişare ediyoruz, fikir alışverişi yapıyoruz. Ben bu vesileyle tüm Afşinli vatandaşlarımızın ve Afşinli esnaf ve sanatkarının yeni yılını en içten duygularımla kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım. Biz Esnaf Odası olarak onların arkasındayız, önündeyiz, yanındayız nerede arzu ederlerse oradayız. Bunu buradan bir kez daha ifade etmek istiyorum” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi