Afşin Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hakan Topaktaş ve yönetim kurulu üyeleri Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afşin Seçim Bürosunu ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.
Afşin Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hakan Topaktaş ve yönetim kurulu üyeleri CHP Afşin Seçim Bürosunu ziyaret etti. CHP Afşin Belediye Başkan Adayı Sekçuk Gökdoğan tarafından karşılandı.
Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren CHP Afşin Belediye Başkan Adayı Selçuk Gökdoğan, “Bilindiğiniz üzere demokrasinin vaz geçilmez unsurlarından bir tanesi de sivil toplum örgütleridir. Bizlerde sivil toplum örgütlerinin önemini, etkinliklerini biliyoruz. Seçildiğimiz takdirde sivil toplum örgütü temsilcileriyle birlikte ortak akılla çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bizleri ziyaret eden Afşin Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hakan Topaktaş ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum” dedi.
Afşin Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hakan Topaktaş ise, 30 Marta yapılacak olan yerel seçimlerin demokratik ortamda geçmesi temennisinde bulunarak hayırlı olsun dedi.
Editör: Haber Merkezi