Afşin Belediye Başkanı Fazlı Aydoğan, AK Parti Afşin İlçe Başkanı Fevzi Kaynak, Afşin Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.
11 Ocak Cumartesi günü yapılan Afşin Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nın genel kurulunda başkan seçilen Hakan Topaktaş’ı, Afşin Belediye Başkanı Fazlı Aydoğan, AK Parti Afşin İlçe Başkanı Fevzi Kaynak, ziyaret ettiler.
Yapılan ziyarette konuşma yapan Afşin Belediye Başkanı Fazlı Aydoğan, “Gelişmiş toplumların en önemli unsurlarından biride sivil toplum kuruluşlarıdır. Afşin’de sivil toplum kuruluşları görevlerini yerine getirme konusunda iyi bir performans kazandılar, onlardan bir olan Esnaf ve Sanatkârlar odamız yakın bir tarihte bir seçim gerçekleştirdi ve Hakan Topaktaş arkadaşımız esnaf odası başkanı oldu. Kendilerine bu hizmet yarışında başarı dilemeye ve hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Bundan sonraki süreçte inşallah ülkemizde yaşanan sıkıntıların ilçemizde en az şekilde hissedilmesi için katkıda bulunur arkadaşımız. Esnaf arkadaşlarımızın problemlerinin çözümü için ve dayanışma içinde olarak şehrimize katkıda bulunurlar. Bizlerde bu bağlamda üzerimize düşen görevi yapmaya hazır olduğumuzu belirtmek istiyorum.” dedi.
Afşin Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hakan Topaktaş ise, “Sayın Belediye Başkanımız Fazlı Aydoğan odamıza hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Her zaman odamızın ve esnaflarımızın yanında olduklarını beyan ettiler. Bizleri ziyaret eden Afşin Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.
Editör: Haber Merkezi