Afşin Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile Özel Yaşam Hastanesi arasında protokol imzalandı.

Afşin Esnaf ve Sanatkarlar Odasında imzalanan protokolle odaya bağlı üyeler ile birinci derece yakınları özel hastaneden yüzde 25 indirimli sağlık hizmeti alabilecek.

Odaya kayıtlı üyelerin daha rahat sağlık hizmeti almalarını amaçladıklarını belirten Afşin Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hakan Topaktaş, “ Ülke olarak yeni tip koranavirüs (Kovid-19) hastalığı dolayısıyla zor bir süreç geçiriyoruz. Günlerimiz Kovid-19 ile mücadele etmek ile geçiyor. Bu salgın sürecinde başka hastalıklar nedeniyle hastaneye gitmek zorunda kalıyor ve Kovid-19 bulaşması riskiyle büyük tedirginlikler yaşıyoruz. Afşin Esnaf ve Sanatkarlar Odası olarak bölgemizin tek özel hastanesi Özel Yaşam Hastanesi ile üyelerimizin faydalanacağı bir protokole imza attık. Protokol ile Esnaf ve Sanatkarlar Odasına bağlı üyeler ile birinci derece yakınları, anne ve baba dahil Özel Yaşam Hastanesinin tüm sağlık olanaklarından yüzde 25 oranında indirimli yararlanabilecek. Üyelerimizin bu hizmetten yararlanması için odamıza uğrayarak form alması ve hastaneye gittiğinde gişeye bu formu göstermesi gerekiyor. Üyelerimize sağlamış oldukları avantajlı sağlık hizmetinden dolayı hastane müdürümüz Ali Altunok’a ve tüm Özel Yaşam Hastanesi personellerine teşekkür ediyorum.” açıklamasında bulundu.

Afşin Esnaf ve Sanatkarlar Odasına bağlı üyelere hizmet etmekten mutluluk duyacaklarını belirten hastane yetkilileri; “Sağlık konusunda elimizden gelen bütün çabayı sarf ederek daha kaliteli hizmet sunmayı amaçlıyoruz. Atılan imzalarla birlikte bu anlaşmaların uzun süre devam etmesi dileğiyle protokolün her iki kuruma da hayırlı olmasını diliyorum.” ifadelerine yer verdiler.

Editör: Haber Merkezi