Afşin Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Hakan Topaktaş, seçim çalışmaları kapsamında Afşin Kaymakamı ve Afşin Emniyet Müdürünü makamında ziyaret etti.
 
11 Ocak 2014 tarihinde yapılacak olan Afşin Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın seçimlerinde aday olan Hakan Topaktaş ve yönetim kurulu üyeleri Afşin Kaymakamı Fatih Aksoy’u ve Afşin Emniyet Müdürü İdris Sezer’i makamlarında ziyaret etti.
Yapılan ziyaret sonrası değerlendirmede bulunan Afşin Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Hakan Topaktaş, “Bildiğiniz üzere 11 Ocak 2014 tarihinde Afşin Esnaf ve Sanatkarları Odası’nın seçimleri var. Bizlerde bu seçimlerde Afşin esnafının sesi olabilmek için, esnafımızın sorunlarını çözebilmek için bu yola çıktık. Bu yola çıktığımızdan itibaren çalışmalarımızı hızlı bir şekilde başladık. Öncelikle yönetim kurulumuzu oluşturduk. Yönetim kurulu üyelerimizle birlikte Afşin merkez, köy ve kasabalarımızda bulunan esnafımızı ziyaret ederek destek istedik. Bugünde yine yönetim kurulu üyelerimizle birlikte önce Afşin Kaymakamımız Fatih Aksoy’u ardından da Afşin Emniyet Müdürümüz İdris Sezer’i makamlarında ziyaret ettik.” dedi. 
Editör: Haber Merkezi