MHP Afşin İlçe Teşkilatında Kongre Heyecanı Devam Ediyor

Eski Ocak Başkanı Ersal Koç, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afşin İlçe Başkanlığına adaylığını açıkladı.
4 Ocak 2015 tarihinde yapılacak olan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afşin İlçe Teşkilatının kongre heyecanı sürerken daha önce adaylığını açıklayan Adem Kanat, adaylığını yeni açıklayan Ersal Koç lehine çekildiğini vurguladı.
Milliyetçi Hareket Partisi Afşin İlçe Teşkilatında, ilçe başkanlığına aday olduğunu açıklayan Eski Ülkü Ocağı Başkanı Ersal Koç, yaptığı basın açıklamasında, "Son günlerde Türkiye'mizin içinde bulunduğu durumları çok iyi biliyoruz. Durum içler acısı, Allah’ın izniyle Afşin’den yola çıkıyoruz halkımıza, ilçemize hizmet etmek için. Türkiye’nin teminatı olan Milliyetçi Hareket Partisinden ilçe başkanlığına adaylığımı açıklıyorum. MHP’ye gönül veren herkesin desteklerini bekliyorum. "dedi.
Ersal koç lehine adaylıktan çekilen Adem Kanat; "Birlik beraberliğin sağlanması amacıyla herhangi bir kırgınlığın olmaması için gençlere yol vermek amacı için daha önce bu davada emeği geçmiş ocak başkanlığı yapmış Ersal Koç için adaylıktan çekiliyorum ve destekliyorum" dedi.
4 Ocak 2015 tarihinde yapılacak olan MHP Afşin ilçe kongresinde ilçe başkanı Mehmet Taşkale yeniden aday olduğunu bir dönem daha görev almak istediğini daha önce açıklayarak çalışmalarına başlamıştı.
Editör: Haber Merkezi