Kahramanmaraş’ta Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturmalar kapsamında aralarında eski Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Kemal Karaküçük’ün de bulunduğu 5 iş adamı tutuklandı. Ayrıca HDP İl Eş Başkanı Metin Gönülşen de çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. 
FETÖ/PDY'ye yönelik soruşturmalar kapsamında Kahramanmaraş Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatıyla gözaltına alınan eski Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Kemal Karaküçük ile M.Ç., R.A., E.K. ve R.A. isimli iş adamları, tutuklanarak cezaevine konuldu. Aynı soruşturma kapsamında gözaltına alınan S.K. ise, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

HDP İl Eş Başkanı Metin Gönülşen tutuklandı
Öte yandan, geçtiğimiz hafta HDP İl binasında Kahramanmaraş Terörle Mücadele ekiplerince yapılan aramalarda terör örgütü PKK'ya ait örgütsel dokümanların ele geçirilmesinin ardından gözaltına alınan HDP İl Eş Başkanı Metin Gönülşen, ‘silahlı terör örgütüne üye olma, örgütün propagandasını yapma, örgüte eleman kazandırma, örgüte bilerek ve isteyerek yardım etme’ suçlarından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Editör: Haber Merkezi