banner479

Eşini öldürüp polisi aradı

Göksun ilçesinde 64 yaşındaki kişi, tartıştığı eşini av tüfeğiyle öldürdükten sonra polisi arayarak kendisini ihbar etti

Eşini öldürüp polisi aradı

Göksun ilçesinde 64 yaşındaki kişi, tartıştığı eşini av tüfeğiyle öldürdükten sonra polisi arayarak kendisini ihbar etti

19 Eylül 2018 Çarşamba 16:06
2517 Okunma
Eşini öldürüp polisi aradı

Göksun ilçesinde bir kişi eşini av tüfeğiyle öldürdü. 

Alınan bilgilere göre, Mustafa Demir (64) Köprübaşı Mahallesi Doğramacılar Caddesi'ndeki evinin önünde eşi Gönül Demir ile henüz bilinmeyen nedenle tartışmaya başladı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Mustafa Demir eşi Gönül Demir'i av tüfeğiyle ateş ederek öldürdü.

Şüpheli Mustafa Demir daha sonra polisi arayarak eşini öldürdüğü ihbarında bulundu. Bunun üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

112 Acil Servis ekipleri yaptıkları kontrolde, Demir'in hayatı kaybettiğini belirledi.

Gönül'ün cesedi otopsi işlemleri yapılmak üzere Göksun Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

AA

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner471

banner457

banner372

banner432

banner464

banner373