Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara’da düzenlenen Kahramanmaraş Tanıtım Günleri’ne katıldı. Afşin Belediyesi’nin açmış olduğu standı da gezen Bahçeli, Eshab-ı Kehf’i görmek istiyorum dedi.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kahramanmaraş Tanıtım Günleri'ni gezdi.
MHP lideri Bahçeli, bugün sabah saatlerinde Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar ve Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz'ın katıldığı törenle açılış gerçekleştirilen Kahramanmaraş Tanıtım Günleri'ni gezdi. Yoğun ilgi ile karşılanan Bahçeli, Grup Başkanvekili Oktay Vural ve bazı milletvekilleri de eşlik etti. İlk olarak Afşin Belediyesi standına gelen Bahçeli’yi Başkan Fazlı Aydoğan karşıladı. İkili arasında kısa bir sohbet geçerken, Başkan Aydoğan Bahçeli ve heyetini Eshab-ı Kehf Külliyesini görmeye davet etti.
Kendisine gösterilen ilgiye teşekkür eden Bahçeli Eshab-ı Kehf Külliyesini görmek istediğini belirterek, açılan standın hayırlı olması temennisinde bulundu.
Bazı vatandaşlar ile hatıra fotoğrafı çektiren Bahçeli, vince asılı olan Maraş dondurmasını satırla keserek, külaha koydu. Kahramanmaraş Spor'un standına da uğrayan Bahçeli'ye atkı hediye edildi.
Editör: Haber Merkezi