Afşin Eshab-ı Kehf Gönül Elçileri, MHP Kahramanmaraş İl Başkanı Süleyman Öner’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Kahramanmaraş'ın düşman işgalinden kurtuluşunun 95. yıldönümü etkinlikleri kapsamında Kahramanmaraş’a giden Afşin Eshab-ı Kehf Gönül Elçileri, MHP Kahramanmaraş İl Başkanı Süleyman Öner’i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler.
Grup adına ziyarette konuşma yapan Nedim Yılmaz, “Maraş'ın düşman işgalinden kurtuluşunun 95. yıldönümü etkinlikleri kapsamında Kahramanmaraş’a geldik. Kurtuluş etkinliğinde  Afşin Eshab-ı Kehf’imizi tanıtmak için gönül elçileri olarak bir çalışma yaptık." dedi.
MHP Kahramanmaraş İl Kongresinde İl Başkanlığına seçilen Süleyman Öner'e görevinde başarı dileyen Yılmaz, "Afşinli Hemşerimiz Süleyman Öner MHP İl Başkanlığına seçildi.Bu Afşin Eshab-ı Kehf Gönül Elçileri olarak kendisine hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Kendisine siyasi hayatında başarılar diliyoruz."diye konuştu.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren MHP Kahramanmaraş İl Başkanı Öner," Afşin Eshab-ı Kehf Gönül Elçilerine bu nazik davranışlarından dolayı teşekkür ediyorum. Bu arkadaşlarımız Eshab-ı Kehf'imizi her platformda tanıtmak için mücadele veriyor. Kendilerini bu gayretlerinden dolayı kutluyorum. İnşallah bundan sonra bende Eshab-ı Kehf'imizi ülke genelinde ve dünya çapında tanıtımı ve kültürünün yaşatılması konusunda gereken her türlü desteği vermeye gayret göstereceğim." şeklinde konuştu.
 
Editör: Haber Merkezi