Kahramanmaraş Afşin Eshab-ı Kehf Derneği Başkanı Hasan Kızılay, Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven’i makamında ziyaret etti.
Kahramanmaraş’ta faaliyet gösteren Kahramanmaraş Afşin Eshab-ı Kehf Derneği Başkanı Hasan Kızılay ve yönetim kurulu üyeler, Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven’i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.
Dernek çalışmaları hakkında bilgi veren Kahramanmaraş Afşin Eshab-ı Kehf Derneği Başkanı Hasan Kızılay, “Kahramanmaraş’ta bulunan Afşinli hemşerilerimizin dernek olarak her zaman yanlarında bulunmaya gayret gösteriyoruz. Kahramanmaraş’ta bulunan hemşerilerimizin birbirine daha çok kaynaştırmak ve sosyal faaliyetlerle Afşinli hemşerilerimizle bir arada bulunmaya gayret gösteriyoruz. Hemşerilerimizin acılı ve mutlu günlerinde Afşinliler Derneği olarak yanlarında olmak istiyoruz. Bugün yönetim kurulu üyeleri arkadaşlarımızla birlikte Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven’i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dikeklerinde bulunduk.” dedi.
Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven ise, yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. 
Editör: Haber Merkezi