Ertuğrul Gazi İlkokulundan mezun olan 200 öğrenci için veda programı düzenlendi.

Okul bahçesinde düzenlenen etkinlikte 4. sınıftan mezun olan öğrenci ve velilerine pilav dağıtıldı. Okul yönetimi ve öğretmenler tarafından hazırlanan programlarla doyasıya eğlenen öğrenciler, öğretmenleriyle birlikte pasta kesti. Ortaokul adayı öğrenciler 4 yılın stresini karaoke gösterisiyle attı.

Etkinlikte konuşan Ertuğrul Gazi İlkokulu Müdürü Hilmi Özdemir, “Okul olarak sadece Afşin’de değil Kahramanmaraş merkezde en kaliteli ve en başarılı eğitim veren okullar arasında yer aldık. Okulumuzdaki tüm öğrencilerimiz hepsi birbirinden kıymetli.” dedi.

Öğrencileri geleceğe hazırlama gayreti içerisinde olan öğretmenlere teşekkür eden Özdemir, “Öğrencilerimiz, öğretmenlerin elinde bir altına, mücevhere dönüşüyor. Öğretmenlerimizle birlikte bu gayret içerisinde olan öğrenci velilerine ayrıca teşekkür ediyorum. Çocuklarınıza olan ilginiz ve şefkatiniz, onları okula hazır bir şekilde göndermeniz bizlerin işlerini daha da kolaylaştırıyor. Mezun öğrencilerimize bundan sonraki eğitim hayatlarında başarılar diliyorum.” İfadelerine yer verdi.

Mezun olan öğrencileri kutlayarak başarılar dileyen müdür yardımcısı Ali Çelik de, eğitim öğretim döneminde desteklerini esirgemeyen öğrenci velileri ve Afşin Belediyesine teşekkür etti.

Konuşmanın ardından 4. Sınıf öğretmenlerine okul yönetimi tarafından plaket takdim edildi.

Etkinliğe, Afşin Belediye Başkanı Yardımcısı Hasan Ali Gedik, okul idarecileri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Editör: Haber Merkezi